Joko haluaisit elää terveenä...

...ja päästä eroon oireistasi?

 • Tarvitsetko kipulääkkeitä loiventamaan päänsärkyä ja -painetta? Haittaako migreeni näköä? Soiko korvissa?
 • Lisääntyykö niska/hartiakipu ja jäykkyys iltaa kohden? Huimaako? Puristaako rintaa, eikö keuhkot täyty kokonaan?
 • Haittaako raajojen särky/puutumus/pistely töitä tai unta? 
 • Estääkö alaselkäkipu työnteon? Säteileekö kipu pakaraan tai jalkaan?
 • Katsooko peilistä entisen ryhdikkään sijaan vino ja koukistunut?
 • Pysyykö hormonit tasapainossa? Joko fibromyalgiaa ehdotettu?
 • Onko astma/allergia vienyt kykysi nauttia ulkoilmasta ja liikunnasta? 
 • Eikö sydämen rytmi ja verenpaine pysy normaalina lääkityksestä huolimatta? 
 • Eikö vatsa toimi dieeteistä huolimatta? Närästääkö? Kärsitkö toistuvasti ripulista/ummetuksesta tai vatsakivusta?
 • Joko rauhattomuutesi aiheuttaa unettomuutta? Uupumusta ja ahdistusta?  Tai masentunusta? Hermostuneisuutta? Salliko keskittymiskykysi edes lukea tänne asti? 
 • Oletko toistuvasti sairauslomalla tai lähes työkyvytön? Tuntuuko, että käyt puoliteholla?

Joko riittää?

Riittääkö sinulle, että olet tilapäisesti oireeton vai haluaisitko todella parantua? Onko kaikki voitava jo todellakin tehty, jokainen kivi käännetty vai olisiko aika kokeilla jotain mikä toimii? Eikö olisi jo aika tuntea itsesi jälleen elinvoimaiseksi ja herätä aamuisin virkeänä ja levänneenä valmiina uuteen päivään? Joko haluaisit olla paras versio itsestäsi kaikessa mitä teet ja on sinulle tärkeää?

Kehosi on tarkoitettu parantumaan ja pysymään terveenä, kunhan hermoston toiminta on häiriöistä vapaa. Tarkoituksemme on paikallistaa häiriön juurisyy ja löytää ratkaisu. Sillä jos syytä ei korjata, seuraukset eli oireet palaavat yhä uudelleen. Ongelman paikallistamiseen meillä on käytössä teknologiaa, johon et juuri muualla törmää:

 • 3D Digitaalinen rakenneanalyysi
 • Selkärangan lihaksiston elektromyografiatutkimus
 • Hermoston infrapuna-thermografia-analyysi
Varaa aikasi!

Vapauta selkäsi: ilmainen 9 kohdan harjoitusopas!

Olet varmasti huomannut, että internet on täynnä erilaisia maksullisia harjoitusohjelmia kireille lihaksille, kipeälle selälle ja lysähtäneelle ryhdille. Ehkä olet jo näitä kokeillutkin ja huomannut, että harjoitteiden aloittaminen on vaikeaa, koska ne ovat yksinkertaisesti liian kivuliaita. Oheinen opas on erilainen: se auttaa sinua rentoutumaan ja palautumaan.

Lisäksi se on täysin maksuton. Voit ladata sen itsellesi: Jätä vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi, me hoidamme loput. Mukavia rentoutushetkiä!

Tilaa opas tästä

Ehkä haluaisit kuulla, mitä asiakkaamme ovat mieltä?

"Harrin ote kiropraktiikkaan on aivan omassa sarjassaan Suomessa. Todella monella alan spesialistilla käyneenä voin sanoa, että Harrin käsittelyistä koen hyötyneeni ehdottomasti kaikkein eniten ja herran tieto-taito alan tiimoilta on todellakin kunnioitettava ja vertaansa vailla. Voin vain ja ainoastaan suositella ja haastaa jokaista kokeilemaan. Kokemus sitten puhukoon puolestaan."

A. Taskinen

"Hakeudun 2 vuotta sitten alaselkäkipuisena viimeisenä oljenkortenani Harrin hoidettavaksi. Ortopedi oli määrännyt koko ajan vain vahvoja särkylääkkeitä magneettikuvassa todettuihin nikamamuutoksiin, jotka aiheuttivat kivun. Särkylääkkeet kävivät kuitenkin vatsan päälle. Tulloin selkäkipu rajoitti aivan liikaa rakasta harrastustani moottoripyöräilyä. Jo muutaman kuukauden käyntien jälkeen oireet lievittyivät. Nyt käyn enää ylläpitävästi noin kerran kuussa käsittelyssä. Selkä on kuin uusi ja särkylääkkeiden syönti on vallan jäänyt. Ja pystyn ajamaan moottoripyörälläkin vaikka tunti tolkulla ilman selkäsärkyä ja jalkoihin vetävää kipua."

N. Aro-Koivisto

"Olen jo 17 vuoden ajan käynyt Harrilla säännöllisesti ylläpitämässä terveyttäni. Vointi on parantunut niin fyysisesti kuin henkisestikin. On todella hyvä fiilis, kun koko ruoto on suorassa ja ajatukset voi pitää jossain muualla kuin kivuissa ja vaivoissa. Yleensä ihmiset hakevat apua vasta sillon, kun heillä on oireita. Niin minäkin. Parempi olisi ollut, kun olisin tajunnut pitää itsestäni parempaa huolta ja ylläpitää terveyttä jo etukäteen."

J. Kanerva

Tohtorin tunnustus

Ja miksi teen mitä teen, kaikesta huolimatta

Hei, 

Tunnustukset ovat vaikeita, mutta oikeaan aikaan niillä on tapana oikaista väärinkäsityksiä. Ennen tunnustustani haluaisin ensin kertoa jotain itsestäni. 

Yli 30 vuotta sitten solisluuni murskaantui urheiluvammassa. Vamma oli niin vakava, että se vaati useampia leikkauksia. Solisluu parani lopulta hyvin, mutta aloin myöhemmin kärsiä vasempaan käteeni säteilevästä niska-hartiakivusta. Kipu oli aluksi vähäistä, mutta aikaa myöden se äityi jatkuvaksi, jäytäväksi kivuksi, joka lisäksi aiheutti vasemman käden puutumista ja koordinaation huonontumista. Lopulta nukkuminen ja jopa paidan napittaminen tuottivat vaikeuksia, urheilusta puhumattakaan. Se oli pelottavaa, koska ajattelin urheilu-urani loppuvan kokonaan. 

Joukkuetoverini ehdotti, että kävisin kiropraktikolla. En ollut tuohon aikaan edes kuullut koko sanaa, mutta tukalasta olosta suivaantuneena päätin kokeilla. Kiropraktikko tutki selkärankaani, jossa oli äärimmäisen arkoja, kivuliaita kohtia. Olin varma, että hoito kävisi kipeää. Pelko oli lopulta täysin turhaa, sillä hoito tuntuikin miellyttävältä. Tunsin välitöntä paineen helpotusta niskassa ja hartiassa ja parissa viikossa olin mielestäni jo aivan kunnossa. Hoidon edetessä pitkäaikainen alaselkäkipu ja allerginen nuhakin alkoivat ihmeellisesti hellittää. Olin ihmeissäni, mutta samalla niin tyytyväinen tuloksiin, että päätin kouluttautua pitkän harkinnan jälkeen kiropraktikoksi korkeakoulussa Englannissa. 

Ihmeellistä, miten elämässä asiat muuttuvat, sillä valmistumisestani, vuodesta -99 lähtien olen hoitanut ihmisiä menestyksekkäästi samoista kivuista ja allergioista, joista itse kärsin. Tapaan jatkuvasti myös niitä, jotka tulevat vastaanotolleni kärsien päänsärystä ja migreenistä, huimauksesta ja tinnituksesta, alaselkäkivusta ja iskiaksesta, astmasta ja allergioista, masennuksesta ja ahdistuksesta, stressistä, raajojen puutumisesta ja pistelystä, verenpaineesta ja rytmihäiriöistä, vatsaongelmista ja närästyksestä jne. 

Varaa aikasi!

Katso, mitä aikaisemmat potilaani ovat sanoneet:

Päivittäin kuulen kiitoksia, miten olen parantanut potilaani. Tunnustukseni kuitenkin on, etten ole koskaan parantanut yhtään ketään enkä mitään. Tarkoitukseni on ainoastaan vähentää häiriöitä hermostosta, jotta keho saisi parantua itsestään. Keho on suunniteltu parantumaan, kunhan parantuminen saa tapahtua ilman häiriöitä. Kiropraktiikka on keino korjata ongelmien juurisyy, ts. vähentää häiriöitä hermostosta, ja siksi saamme niin uskomattomia tuloksia. 

Työni ei aina ole helppoa. On olemassa ”eksperttejä,” jotka jakavat kiropraktiikasta väärää tietoa tietämättä siitä juuri mitään. Totuudella on kuitenkin tapana voittaa. Tapaamme koko ajan enemmän ihmisiä, jotka ovat kyllästyneitä peittämään oireitaan lääkkeillä. Nykyään monet tietävät, että pelkkä oireen lievitys siirtää niitä vain eteenpäin, vaikuttamatta lainkaan itse juurisyyhyn. Lisäksi se teettää ongelmia enemmän tulevaisuudessa. Monet ovatkin huomanneet, että kiropraktiikka on paras sairausvakuutus. He säästävät sairauskuluissaan, koska eivät enää sairastu niin usein. Tämä on huomattu jo tieteellisissä tutkimuksissakin; kiropraktiikka lisää vastustuskykyä luonnollisesti, ilman lääkkeitä.

Sinäkin voit nyt hyötyä tutkimuksestamme.

Se tarkoittaa analyysiä, jonka avulla voimme tarkasti määritellä ongelmien kohdan ja laadun. Kun jätät tietosi, saat sen nyt alennettuun hintaan 60€ (norm. 120€). Tutkimukseen sisältyy myös ensimmäinen hoitokerta sekä sitä seuraava raportti hoitosuosituksineen. Tätä et muualta saa! Jatkohoitomme ovat edullisia ja tarjoamme myös edullisia perhepaketteja.

Mutta miksi luottaisit minuun? Koska niin monet muutkin ovat tehneet ja ovat olleet tyytyväisiä palveluumme… pikkulapsista ammattiurheilijoihin, lapsista vanhuksiin.

Varaa tutkimus + ensimmäinen hoitokerta nyt alennettuun hintaan 60€ (norm. 120€)!

Apulaiseni Niina auttaa sinut eteenpäin, kunhan jätät yhteystietosi. Vastaanottoni, Kiropraktikkokeskus Arctopolis Oy sijaitsee aivan Porin keskustassa, Pohjoiskauppatori 1:ssä. Tavoitat meidät myös puhelimella numerosta 02 633 9600. Varaa aikasi heti, sillä paikkoja tutkimukseen on vain kourallinen viikottain. Voimme varmasti auttaa sinuakin. 

Terveisin, 

Harri Mäki-Pesola
Kiropraktikko DC BSc (Hons) MSc (Chiro) BSD
Hypnotisti ICBCH

Varaa maksuton konsultaatio

Tutustu meihin ja tarjoamaamme palveluun ilman velvotteita. Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian!

Soita Varaa aika