Kiroprak­tiikalla elämäsi kuntoon

Varaa aikasi

Koko perheen kiropraktikko Porissa

Koko perheen hyvinvointia vaalii se tuttu kiropraktikko Porin torin laidalla – Kiropraktikkokeskus Arctopolis tarjoilee elämänmuutoksia neuro-rakenteellisen kiropraktiikan avulla. Jos jokin asia on meille tärkeää, se on juuri sinun terveytesi.

Yli 20 vuoden kokemus ja kliininen osaaminen takaavat, että parannut nopeammin ja pysyt terveenä pidempään. Toimimme hieman eri tavalla kuin kiropraktikot perinteisesti. Emme haluat sinun olevan pelkästään OK; haluamme, että kukoistat.

Pidetään kehosta huolta lapsuudesta lähtien

Palvelemme kaiken ikäisiä ihmisiä, jotka ovat saaneet aivojen ja kehon välisen yhteyden tasapainon palauttamisesta apua yllättäviinkin vaivoihin. 

Yleinen käsitys on, että kiropraktiikka on nikamien niksauttelua kivun lievityksen toivossa. Kyse on kuitenkin paljosta muusta. Entä jos parantumiskykysi olisi mahdollista herättää uudelleen ja avata koko terveyspotentiaalisi?

Terveluloa Kiropraktikkokeskus Arctopolikseen: valmistaudu yllättymään!

Ota ensiaskel

"Tuntuu kuin olisin saanut uuden elämän"

"Tunsin ennen kipua joka ainoalla askeleella. Kumartamista en voinut kuvitellakaan, saati nostamista. Istumasta nousu oli lähes mahdotonta ilman apua. Ystäväni ehdotti omaa kiropraktikkoaan ja turvauduin hänen apuunsa viimeisenä oljenkortena.

Kolmen viikon hoitojakson jälkeen tuntuu kuin olisin saanut uuden elämän. Minulla tuntuu olevan paljon enemmän energiaa ja mikä uskomattominta, kävely on täysin kivutonta!"

Anna 82 v.

Asiakkaidemme kokemuksia

Toimi näin

Jos haluat kuulla lisää neuro-rakenteellisesta kiropraktiikasta, asiakkaidemme kokemuksista sekä siitä, mitä hyötyä siitä olisi sinulle, osallistu ilmaiseen konsultaatioomme. 

Konsultaatio

Maksuton luento sinusta ja siitä, ja miten voimme terveyttäsi edistää.

Varaa aika ›

VARAA AIKA

Varaa aikasi tutkimukseen ja ensimmäiseen hoitoon. Ensikäynnilläsi selvitämme, miten tällä hetkellä oikeasti voit ja miten voimme olla sinulle avuksi.

Ota yhteyttä ›

LÄPIKÄYNTI

Tutkimuksen jälkeen varaamme ajan, jossa käymme tutkimuksen tulokset yhdessä läpi. Saat konkreettista tietoa omasta terveydestäsi sekä yksilöllisen hoitosuunnitelman.

HOITO

Hoitosi voi alkaa suunnitelman mukaisesti.

UUSINTATUTKIMUS

Progressiivisessa hoidossa teemme ensikäynnillä tutuksi tulleita säännöllisiä uusintatutkimuksia kuvaten ja analysoiden kehosi paranemista.

Kiropraktikko DC BSD, Doctor of Chiropractic

Harri Mäki-Pesola

"Sinä olet tärkein, eivät oireesi!"

Harri Mäki-Pesola on neuro-rakenteellisen kiropraktiikan uranuurtaja Suomessa. Yli 20 vuotta alalla on tuonut mukanaan vahvan ammattitaidon ja monipuolisen kokemuksen. Vapaaehtoistyö muun muassa Intiassa, Panamassa, Brasiliassa ja Italiassa on paitsi tuonut apua lukuisille ihmisille myös opettanut valtavasti kiropraktikolle itselleen. 

Positiivisella maailmankatsomuksella varustetun miehen tavoitteena on "nostaa ihmisiä kuopasta, ei laskeutua sinne heidän kanssaan". 

Kaiken keskiössä on normaalin rakeenteellisen tasapainon ja hermoston toiminnan palauttaminen, mikä mahdollistaa kehon oman paranemisprosessin.

- Tämä on niin sanottua käänteistä insinöörintyötä: Pyrimme korjaamaan usein jo ensimmäisenä elinpäivänämme alkaneen ja elämän mittaan kasaantuneen epätasapainon, joka on lukemattomien vaivojen ja sairauksien alkulähde. Kokonaisvaltaisen terveyden merkitystä ja siitä huolehtimista ei voi korostaa liikaa.

Varaa maksuton konsultaatio

Tutustu meihin ja tarjoamaamme palveluun ilman velvotteita. Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian!

Soita Varaa aika