Kiropraktiikkaa Arctopoliksen tapaan

Jos veneen pohja vuotaa, äyskäröinti auttaa pääsemään turvallisesti rantaan. Entä seuraavalla venereissulla: jatkatko veden lappamista vai paikkaatko reiän? Neuro-rakenteellinen kiropraktiikka keskittyy oireiden poistamisen sijaan juurisyyhyn niiden takana.

Miksi sinulla on jokin tietty vaiva? Mikä on hyvän terveytesi esteenä? Mitä vaaditaan, jotta paraneminen voi alkaa? Näihin kysymyksiin selvitämme vastauksen.

Ota yhteyttä ›

Neuro-rakenteellista kiropraktiikkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Kiropraktiikka ei todennäköisesti tullut ensimmäisenä mieleesi, kun ajattelit parempaa terveyttä. Kiropraktikko on usein se viimeinen oljenkorsi, kun kaikki muut keinot on jo käytetty, eikä terveys vieläkään ole oikein hallinnassa. Tästä syystä ensimmäinen asia, jota voimme tarjota on toivo.

Hoitosuosituksemme eivät perustu arvailuun, vaan tutkimuksesta saatuun tietoon. Tästä syystä voit odottaa haluamiasi tuloksia. 

Kiteytettynä: Me pyrimme palauttamaan kehosi normaalin rakenteellisen tasapainon ja normaalin hermoston toiminnan.

Mikäli tutkimuksen tai hoidon aikana arvelemme hoidon olevan sinulle riittämätöntä, autamme sinua valitsemaan tarpeellisen hoitomuodon.

Ei kituliasta säästöliekkiä vaan täyttä elämää – ota meihin yhteyttä

Mitä neuro-rakenteellinen kiropraktiikka voi sinulle tarjota?

Kiropraktikoita on Suomessa vain vähän ja niitä, jotka keskittyvät neuro-rakenteelliseen korjaamiseen on vielä harvemmassa. Tästä syystä on tärkeää, että ymmärrät miten olemme erilaisia, mikä tekee hoidosta ainutlaatuista ja miten lähestymme terveyttäsi.

Suunnittelemme sinulle ohjelman, joka kuljettaa sinut alusta aina optimaaliseen korjaukseen asti, jotta voisit taas nauttia elämästäsi. Selitämme myös, miten voit ylläpitää korjaustasi ja suojella selkärankaasi koko loppuikäsi ajan.

Mitä tämä tarkoittaa?

  • Säännöllisiä, korjaavia hoitokäyntejä – ei pelkästään satunnaisia ”niksautuksia.”
  • Objektiivista mittausta – tutkimusta ennen ja jälkeen, jotta tunnet ja myös näet muutokset.
  • Pysyvää korjausta – opetamme miten voit pitää huolta investoinnistasi tulevaisuudessakin.
Lue lisää

Maksuton konsultaatio keskittyy sinuun

Konsultaatiossa voit tutustua veloituksetta meihin ja tarjoamaamme palveluun. Se on luento terveydestä ja ennen kaikkea sinusta! 

Aika ja paikka

Järjestämme konsultaatioita vastaanotollamme maanantaisin klo 17.30. Tilaisuus on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio kestää noin tunnin. 

Ilmoittaudu mukaan – se voi olla uuden, ei pelkästään kivuttoman vaan kukoistavan elämäsi alku!

Konsultaatio ryhmille

Tietoa terveydestä suuremmallekin joukolle! Halutessasi voit varata konsultaation myös esimerkiksi työyhteisöllesi, harrastusryhmälle tai muulle porukalle myös omissa tiloissanne. Ota yhteyttä Harri Mäki-Pesolaan: 

(02) 633 9600
harri@arctopolis.fi

Varaa konsultaatioaikasi jo tänään

Ensimmäinen käynti paljastaa terveysongelmasi ytimen

Ensimmäisellä kerralla keskitymme selvittämään ongelmiesi perimmäisen syyn kattavan tutkimuksen avulla.

Kipu, oire tai vaiva ei ole aina siellä missä luulet. Vaiva oikeassa olkapäässä saattaa johtua lantion ongelmasta; kipu varpaassa saattaa johtua vääristä ravintovalinnoista. Analyysimme sallii meidän päästä ongelman ytimeen, eikä sinun näin tarvitse tuhlata aikaasi, energiaasi tai rahojasi työstäen väärää paikkaa.

Ensimmäisella kerralla ohjelmassa on muun muassa

  • rakenteellinen analyysi
  • toiminnallinen testaus
  • tietokoneskannaus hermoston ja lihasten toiminnan kartoittamiseksi (infrapunatermografia & elektromyografia)
  • ensimmäinen hoitokertasi, mikäli se tutkimusten perusteella turvallista.

Ensikäyntiin on hyvä varata noin tunti aikaa. Tervetuloa!

Varaa tutkimusaika

Varaa maksuton konsultaatio

Tutustu meihin ja tarjoamaamme palveluun ilman velvotteita. Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian!

Soita Varaa aika